OFERTĂ! TRANSPORT GRATUIT PE TERITORIUL ROMÂNIEI LA COMENZILE DE PESTE 150lei.

Întrebări Frecvente

Iată câteva întrebări frecvente la care puteți găsi cu ușurință răspunsul, iar dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@gojirepublic.com.

Suntem un brand premium de cosmetice naturale realizate din fructe de goji crescute chiar de noi în propria cultură de lângă Brașov. Dacă doriți să aflați mai multe detalii, nu ezitați să consultați pagina noastră despre brand.

Avem sediul în Brasov, România, aproape de locul unde cultivăm propriile fructe de goji.

Momentan funcționăm doar online, dar în curând vei putea achiziționa produse GOJI REPUBLIC din diverse magazine și saloane de înfrumusețare din țară dar și din străinătate.

Ne mândrim cu faptul că folosim ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate și avem un proces de testare foarte riguros înainte de a aproba un produs.

Da. Am testat produsele pe toate tipurile de piele și putem confirma faptul că toată lumea le poate folosi. Desigur, ca și în cazul oricăror produse noi, vă sfătuim să faceți mai întâi un patch test.

Ne propunem întotdeauna să trimitem comenzile în primele 24 de ore. Colaborăm cu două dintre cele mai de încredere companii de curierat din România, FanCourier și Cargus, așa că vă rugăm să acordați 1-3 zile pentru a primi comanda. Sărbătorile sunt de obicei mai aglomerate, așa că poate dura mai mult. Prin urmare vă rugăm să plasați comanda cât mai curând posibil.

În prezent putem livra în România, dar lucrăm la partea logistică pentru a putea livra și internațional în viitorul apropiat. Rămâneți aproape!

Vă recomandăm plata cu cardul. Cu toate acestea, oferim și opțiunea de a plăti ramburs la livrare. Alegeți opțiunea care vi se potrivește cel mai bine la checkout.

Datorită reglementărilor de sănătate și siguranță, acceptăm numai produse sigilate și nedeschise. Toate produsele noastre au un sigiliu de siguranță aplicat pe ambalajul exterior.

Pentru instrucțiuni ne puteți contacta pe email la contact@gojirepublic.com.

Suntem încântați că sunteți interesat să împărtășiți produsele noastre cu clienții dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail contact@gojirepublic.com.

Ask a different question

×