OFERTĂ! TRANSPORT GRATUIT PE TERITORIUL ROMÂNIEI LA COMENZILE DE PESTE 150lei.
BINE AI VENIT

HAIDE SĂ NE CUNOAȘTEM

Descoperă mai multe detalii despre brandul GOJI REPUBLIC® și despre oamenii care au creat fundația a ceea ce este acum prima și singura companie din lume de cosmetice pe bază de goji.

POVESTEA

DIN SPATELE BRANDULUI

Produsele GOJI REPUBLIC au o poveste de care suntem mândri și pe care ne dorim să o împărtășim cu tine. Povestea Goji Republic este fundamentată pe dragostea noastră pentru natură și pe dorința de a crea produse unice cu beneficii reale de care te poți bucura zi de zi.

UN BRAND NĂSCUT DIN PASIUNE ȘI MULȚI ANI DE EXPERTIZĂ

Ca urmare a unei activități perpetue de cercetare și dezvoltare a culturii de goji în România, s-a obținut un soi de goji autentic românesc – fructe care își merită titulatura de superfood, având în vedere numeroasele beneficii pe care consumul lor le aduce sănătății.

Pe cât este de importantă îngrijirea sănătății de la interior, pe atât de benefică este grija pe care o porți corpului tău din exterior, luând în calcul impactul puternic pe care îl au ingredientele pe care le consumăm și pe care le aplicăm pe piele. Pornind de la această idee, am făcut un pas firesc, punând în practică tot ceea ce am învățat în tot acest timp, de când îngrijim cu drag cultura noastră de goji. Așa a apărut GOJI REPUBLIC, un brand premium de cosmetice naturale, al căror principal ingredient este reprezentat de fructe de goji cultivate în Transilvania, la poalele munților de lângă Brașov.

ESENȚA

GOJI REPUBLIC®

DR. LEONARD BOROȘ

PRINCIAPAL SCIENTIST
DOCTOR BIOLOG ȘI SPECIALIST ÎN COSMETOLOGIE
Studiul plantelor face parte din viața mea de peste 20 de ani, iar pasiunea pentru skincare m-a determinat să aplic toate aceste cunoștințe pentru formularea produselor cosmetice, bazată pe știința ingredientelor naturale. Îmi place să combin extracte botanice valoroase pentru a oferi pielii ceea ce are nevoie cu adevărat. Înțelegerea structurii și nevoilor pielii este esențială în dezvoltarea produselor cosmetice eficiente, care nu conțin conservanți agresivi, micro-plastice, parfumuri sintetice sau coloranți. Tot acest proces poate dura uneori mai mult de 12 luni, timp în care testez sute de combinații pentru a găsi cea mai eficientă formulă care pune în valoare beneficiile tuturor ingredientelor finale.


IULIA CATARGI

CO-FOUNDER & COO
Deși am o mare pasiune pentru drept și justiție, am sfârșit prin a iubi agricultura, Îndeosebi toate usile pe care ni le-a deschis mie și soțului meu, din punct de vedere profesional. În 2017 am Început cu o frumoasă cultură de fructe goji, lângă Brașov. Plantația este deja acreditată organic, un proces ce a avut loc în decursul a 4 ani foarte stricți. În 2020, GOJI REPUBLIC a luat naștere ca o idee, concretizându-se într-un proiect prin care ne dorim sa aducem beneficiile miraculosului fruct și la exterior, nu doar în interior. Sperăm ca acest proiect drag nouă vă va cuceri inimile, așa cum a făcut și cu ale noastre!


EDUARD CATARGI

FOUNDER & CEO
După terminarea facultății de drept si a masteratului în științe penale aprofundate, din dorința de a face o schimbare pe plan profesional, după o lungă perioadă de cercetare, am descoperit fructul de goji românesc. Cu ideea de a dezvolta un proiect original în agricultura românească, în 2017 am decis sa intrăm în familia gojierilor și să lucrăm la dezvoltarea culturii de goji românesc și totodată la dezvoltarea de produse inovative prin care să ne putem bucura cu toții de beneficiile și proprietățile acestui fruct. Drept urmare, în 2020 a prins contur ideea pe care astăzi o numim GOJI REPUBLIC și prin care ne dorim, alături de partenerii noștri din industria cosmetică, să dezvoltăm o gamă cât mai variată de produse pentru îngrijirea pielii care au la bază fructul de goji românesc.


CRISTINA-SIMONA ANGHEL

CO-FOUNDER & CMO
Având o vastă experiență academică și profesională internațională în business management și marketing, plus o pasiune profundă pentru domeniul skincare, m-am alăturat Iuliei și lui Eduard în această călătorie pentru a crea produse cu beneficii reale și vizibile, produse de care toată lumea se poate bucura folosindu-le în fiecare zi. De la începutul testării formulărilor am știut că vor deveni un element de bază în rutina mea de îngrijire a pielii și cu siguranță și tu le vei iubi la fel de mult.SCOPUL

MISIUNEA NOASTRĂ

Pășim încrezători într-o industrie în care ne dorim să participăm activ la schimbarea retoricii în bine, prin oferirea unei alternative la cosmeticele cu o listă lungă de ingrediente care mai de care mai dăunătoare pielii și mediului.

Credem cu tărie că frumusețea adevărată înseamnă un ten radiant și sănătos și susținem frumusețea naturală, iar produsele noastre sunt cea mai bună dovadă în acest sens. GOJI REPUBLIC a luat naștere din dorința de a crea produse cosmetice naturale de cea mai bună calitate.
REZULTATUL

COSMETICE PREMIUM, NATURALE, UNICE

GOJI REPUBLIC este o gamă inovatoare de produse naturale cu extract de goji, a căror formulă se bazează pe ingrediente cu proprietăți de hidratare intensă a pielii. Printre posibilele beneficii aduse de ingredientele utilizate în gama noastră de produse se pot număra și stimularea producției de colagen, reducerea semnelor de îmbătrânire prematură, protecție împotriva factorilor de mediu, și reducerea hiperpigmentării. Formulele produselor noastre sunt gândite astfel încât ingredientele să lucreze sinergic pentru a hrăni și echilibra toate tipurile de ten, astfel încât pielea ta să se bucure de vitalitate și strălucire, indiferent de vârstă.

Natura este cea mai bună sursă atunci când ne dorim să avem cu adevărat grijă de noi, iar acest principiu stă la baza dezvoltării produselor noastre. Suntem încrezători că ne împărtășești valorile și te invităm să ni te alături în misiunea de a promova frumusețea naturală, descoperind gama de produse premium GOJI REPUBLIC.
×